Kwaliteitsregister Uitvaartsprekers

Nederland

logo krus

Janita Bom - Creeze

Omzien Uitvaartbegeleiding

janita@omzienuitvaart.nl 

06-23 77 97 33

Janita Bom
Janita Bom - Creeze
Over Janita

Janita Bom - Crezee is mijn naam, geboren in Zwingelspaan en opgegroeid in Fijnaart. Inmiddels trotse moeder van 3 jongens, getrouwd met Anton en weer wonende in Zwingelspaan op een boerderij. Ik heb 17 jaar met veel plezier in de kraamzorg gewerkt. In die tijd heb ik diverse dingen meegemaakt waarin ik mijn zorg, organisatietalent, aandacht en begeleiding heb kunnen ontwikkelen.

Door het verlies van mijn beide ouders, ben anders in het leven komen te staan. In het verdriet heb ik om me heen mensen leren kennen die mij hebben laten voelen wat steun en troost voor iemand betekenen kan, echt omzien naar elkaar...

Wat ik toen geleerd heb en wat ik in de vakopleiding Uitvaartbegeleider geleerd heb en recent bij de opleiding Uitvaartspreker, wil ik graag bij u in de praktijk brengen: persoonlijk, betrokken met aandacht omzien.

Expertise

Luisteren naar de verhalen van het leven en zorgzaam omzien naar de overledene en nabestaanden, een mooi afscheid voor ieder uniek mens.


Werkgebied:West-Brabant en Zuid-Holland