Hanny van Keulen RU

Uitvaartkrachten Academy is er voor jou.


Verder in het uitvaartvak

Wil jij ook uitvaarten mooier maken? Dan hebben wij samen dezelfde missie. Deze Academy is er voor u, voor jou, voor ons. Juist in de uitvaartbranche is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en groeien. Een leven lang leren is een bekende term in de volwassen-educatie en inmiddels niet meer weg te denken in onze snel veranderende maatschappij. Of je nu verder wil leren met of zonder PE-punten: Uitvaartkrachten Academy brengt je verder in het uitvaartvak.

Kwaliteit 

Alle trainingen voldoen aan werkvormen die kennis, kunde en praktijk verbinden. Iedere training is gericht op persoonlijke ontwikkeling in kennis en vaardigheden: Weten -> Doen -> Voelen -> Veranderen. Het gaat immers om het resultaat. Vaardigheden hebben pas waarde als ze in de praktijk toegepast worden. Mijn 15 jaar lange ervaring op het gebied van onderwijskundige programma’s in de volwassen-educatie voor Schouten & Nelissen en NCOI en mijn ervaring als uitvaartverzorger en uitvaartspreker komen goed van pas bij het programma-management van de gekozen trainingen. Inmiddels zijn 15 trainingen geaccrediteerd voor PE-punten. En er volgen er nog meer, dus houd deze site in de gaten.

Docententeam

Niet alleen de inhoud en de werkvormen van de training, maar ook de docent is erg belangrijk. De juiste docent geeft extra meerwaarde aan iedere training.  Het docententeam hebben we zorgvuldig gekozen. Iedere trainer heeft een specifieke expertise gecombineerd met werkervaring in de uitvaartbranche. De hoge evaluatiecijfers van trainingen en werkzaamheden van afgelopen jaren bewijzen de kwaliteit van deze trainers. 

Incompany

Wil je met meerdere collega’s samen trainen, dan heeft een incompany training meerdere voordelen. Neem gerust contact met ons voor de praktische en financiële voordelen. 


Wil jij verder groeien in je vak?

Heel veel plezier bij het doornemen van alle informatie op deze opleidingspagina. 

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op via academy@uitvaartkrachten.nl of 06 111 95807.

We zien je graag terug bij onze trainingen.

 

Hanny van Keulen RU

Uitvaartkrachten Academy