Kwaliteitsregister Uitvaartsprekers

Nederland

logo krus

Anke van Kimmenade

Anke@sprekendanke.nl

06 48 38 41 72

Anke van Kimmenade
Anke van Kimmenade
Over Anke

Mijn naam is Anke van Kimmenade (1984). Nadat ik ruim tien jaar in het voortgezet onderwijs had gewerkt besloot ik een nieuwe weg in te gaan als uitvaartspreekster.

Het werk van uitvaartspreekster past bij wie ik ben. Ik ben betrokken, empathisch en sociaal. Maar ook georganiseerd, zorgvuldig en betrouwbaar. Schrijven deed ik lange tijd als hobby. Een hobby waarmee ik graag meer van betekenis wilde zijn voor anderen. In het bijzonder voor degene die een moeilijke tijd doormaken.

Met mijn passie voor schrijven, ervaring met spreken, talent voor organiseren en de wens iets voor een ander te betekenen startte ik na het volgen van de opleiding tot uitvaartspreker in 2023 mijn onderneming Sprekend Anke.

Expertise

Op vijftienjarige leeftijd verloor ik mijn moeder aan de gevolgen van kanker. 

Helaas overkomt velen jongeren dit verdrietige lot. 

Mijn persoonlijke ervaring helpt mij te verplaatsen in deze jongeren en ze actief te betrekken bij het afscheid van hun vader of moeder.


Werkgebied : Eindhoven en omliggende gemeenten