Kwaliteitsregister Uitvaartsprekers

Nederland

logo krus

Corina Overgaauw

info@corinaovergaauwuitvaartbegeleiding.nl

06-10 58 13 89

Corina Overgaauw
Corina Overgaauw

Over Corina


Als woorddienstbegeleider kom ik bij u thuis nadat de uitvaartverzorger alle praktische zaken met u heeft geregeld.

Een gesprek zal gewoonlijk ongeveer anderhalf uur duren. Eerst natuurlijk de kennismaking, als het gevoel goed is gaat u vertellen over de overledene. Om elkaar goed te begrijpen zal ik op sommige dingen misschien doorvragen. Ieder mens is uniek en bijzonder. Wat zijn de belangrijke momenten en gebeurtenissen in het leven geweest van uw dierbare? Tijdens ons gesprek zullen we ons met elkaar concentreren op de inhoud van de dienst zelf.

Als ik thuis ben ga ik met alles wat u wilt delen een persoonlijk verhaal maken voor in de dienst. Het complete programma, met muziek en indien gewenst andere sprekers, maken we met elkaar. Het is geweldig dat ik mag luisteren naar alle verhalen.

Het is mijn passie om op professionele manier samen met de familie een warm en persoonlijk afscheid voor te bereiden. Alles op een manier die past bij de familie en bij degene van wie afscheid genomen wordt.

  • Een afscheid met een lach en een traan.
  • Een afscheid met een realistische afspiegeling van hoe iemands leven is geweest. 
  • Want ik weet hoe belangrijk een goede afscheidsdienst is. Indien gewenst help ik ook met het opstellen van de tekst voor het prentje. Als ik bij u aan tafel zit breng ik mezelf mee, mijn jarenlange ervaring en een vleugje humor. Een gewoon mens dat ook geraakt kan worden door verhalen en gebeurtenissen.
  • Expertise

    luisteren, verhalen en gevoelens vertalen, vertellen, regisseren, tijdlijn bewaken.


    Werkgebied: Noord-Brabant en Zeeland. 

    Als de uitvaart en afspraak meer dan 100 kilometer van Bergen op Zoom verwijderd zijn, reken ik de extra kilometerkosten.