Kwaliteitsregister Uitvaartsprekers

Nederland

logo krus

Irma Vorstenbosch

info@anderzafscheid.nl

06 21 30 3000

Irma Vorstenbosch
Irma Vorstenbosch

Over Irma

Mijn naam is Irma, ik ben moeder van 2 kinderen en woon samen in Bergen op Zoom. Ik geef yogalessen en ik ben op verschillende manieren maatschappelijk en sociaal betrokken bij verschillende doelgroepen, waaronder de doelgroep Alzheimer. Ik verzorg yogalessen en ben actief betrokken bij de doelgroep Alzheimer. In mijn vrije tijd bezoek ik graag een wellness en fiets en reis ik graag.


Expertise

Ik ben woorddienstbegeleider voor AnderzAfscheid.

Ik hou ervan een luisterend oor te bieden en samen met families de taal van het hart uit te spreken. In mijn werk vind ik het belangrijk om samen vorm te geven aan de laatste wensen van de overledene en met respect en aandacht te spreken over zijn leven. 

Ik vind het belangrijk de indrukken die iemand heeft achtergelaten tijdens zijn leven tot uiting te brengen tijdens een plechtigheid om levendige herinneringen naar voren te halen.

AnderzAfscheid betekent voor mij woorden spreken vanuit het hart, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het delen van herinneringen door nabestaanden in een periode van verlies en verdriet.

 Werkgebied: Noord-Brabant, Noord-Holland, Zeeland