Kwaliteitsregister Uitvaartsprekers

Nederland

logo krus

Jan Willem Vreeman

janwillemvreeman@gmail.com

06 222 77 598

Jan Willem Vreeman
Over Jan Willem

Mijn leven bestond voor een groot deel uit ambachtelijk werk als metselaar en docent VMBO-praktijkonderwijs.

In 2017 besloot ik me in te schrijven voor een theologiestudie in Utrecht zonder meteen te weten waartoe dat moest leiden. Tijdens een aantal stages in verzorgingstehuizen kreeg ik de eerste antwoorden. Mensen bijstaan is een kwaliteit.

Een scharniermoment was mijn aandeel in de afscheidsdienst van mijn vader. Toen wist ik dat ik wilde werken als zelfstandig uitvaartspreker. Mensen troosten en bijstaan in moeilijke momenten en samen het mooist denkbare afscheid verzorgen.

Klaar met de theologie-studie begon ik een opleiding als uitvaartspreker bij Uitvaartkrachten Acadamy en nu start ik mijn eigen onderneming.

Bij een overlijden kan het erg confronterend zijn om naast het grote verdriet opeens te moeten nadenken over een afscheidsdienst. Als geestelijk verzorger en uitvaartspreker ken en begrijp ik de gevoeligheid en overweldigende emoties die er dan zijn.

Graag sta ik u bij tijdens deze emotionele reis. Met veel aandacht en respect voor levensverhalen, geloofsovertuigingen en tradities, luister ik naar uw wensen om de essentie van uw dierbare bij het afscheid treffend en herkenbaar weer te geven.


Een uitvaart in het Achterhoeks dialect (of delen van de uitvaart) behoort tot de mogelijkheden en kan de overledene dichterbij brengen.

Expertise

Theoloog Uitvaartspreker Schrijver Trooster Verbinder Achterhoeks Tradities Thuiskomen Trouwambtenaar Authenticiteit


Werkgebied: 
Achterhoek, Twente, Liemers.