Kwaliteitsregister Uitvaartsprekers

Nederland

logo krus

Luc Simkens

Erkend uitvaartspreker

Luc@hetwoord.net

0 6 18 29 48 12

Luc Simkens
Luc Simkens
Over Luc

Ik ben Luc Simkens, in 1960 geboren in Eindhoven. Getrouwd en vader van 3 kinderen.

Karakter eigenschappen: Empathisch, betrouwbaar en creatief. Na een intensieve periode binnen het bedrijfsleven heb ik van 2005 tot 2018 samen met mijn vrouw en 3 kinderen voor de duur van 13 jaar een vakantiedomein gerund in Frankrijk.

Tijdens die inspirerende jaren heb ik ervaren dat gastheerschap, in de meest brede zin van het woord, mij erg veel voldoening geeft. Vooral de vele persoonlijke en verdiepende gesprekken met gasten maakten het voor mij tot een boeiend vak.

Daarnaast houd ik mij bezig met tekstschrijven voor nieuwsbrieven, website en blogs. Het beeldend kunnen verwoorden is een soort van aangeboren vaardigheid.

Toen ik in 2019 werd gevraagd voor het leiden van een uitvaartdienst, vielen bij mij een aantal puzzelstukjes samen.

In 2020 heb ik vervolgens de opleiding uitvaartverzorger gevolgd en stage gelopen bij diverse uitvaartorganisaties.

In 2021 heb ik de opleiding woorddienstbegeleider gevolgd en met succes afgerond.

Sinds 2022 ben ik werkzaam als zelfstandig woorddienstbegeleider.

Expertise

Empathisch, nuchter, overtuigend, beeldend schrijver én verteller, boeiend verteller, betrouwbaar, creatief, luisterend oor, humor, relaxed.


Werkgebied : Zuid-Oost Nederland