Kwaliteitsregister Uitvaartsprekers

Nederland

logo krus

Willy Wienholts

06-30611231

Over Willy

En dan is het stil…

Voorbereid of onvoorbereid, het levenseinde komt toch nog vaak onverwachts.

Naast de praktische zaken willen jullie ook een mooie en bijzondere uitvaartdienst organiseren. Een dienst waarin je de overleden dierbare zult herkennen om hetgeen wat er verteld of gedaan wordt. Een dienst waarin ruimte is voor humor en verdriet. Waar je troost uit zult halen en waar je jaren later nog een goed gevoel bij hebt.

Als ervaren uitvaartspreker kan ik u hierbij helpen.

Door mij empathisch op te stellen, goed naar jullie wensen te luisteren en met jullie mee te denken, geven we samen vorm aan een waardevolle en persoonlijke uitvaartdienst.

                                           


Expertise

Kwaliteiten zoals dienstbaarheid, empathie, goed luisteren, rustig en duidelijk overkomen en spreken, humor en vertrouwen staan bij mij hoog in het vaandel. Tevens ben ik opgeleid om ondersteuning te bieden bij Dementievriendelijke uitvaarten.

Alles is bespreekbaar - niets is te gek!

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft een eigen levensverhaal dat het waard is om verteld te worden. Zo zullen herinneringen altijd blijven bestaan.

Het is voor mij ook mogelijk om het levensverhaal in het dialect voor te dragen. Het dialect zoals het gesproken wordt rondom Dinxperlo en omgeving.

Graag kom ik vrijblijvend langs om kennis te maken.

Want het is erg belangrijk dat het voor jullie goed voelt.

 Werkgebied: Regio Achterhoek Twente liemers,  Arnhem