Nieuw: de zwevende rouwdoekbaar.
Geen opbaarplank meer te zien.
Nabestaanden kiezen steeds vaker voor een wade in plaats van een kist. Uitvaartondernemers hebben tegenwoordig ook meer kennis en ervaring met opbaren in een wade en leggen, waardoor ook steeds meer uitvaartbegeleiders de keuze voor een wade voorleggen bij het regelen van een uitvaart. Kortom: de wade is in opkomst.
Voorheen kon men alleen kiezen voor een wade op een opbaarplank of een opbaarmand. Voor opbaarplanken en opbaarmanden geldt net zoals bij een uitvaartkist: de keuze is reuze voor ieder budget en ieders persoonlijke smaak. Alhoewel.... wil je niet teveel uitgeven aan een opbaarplank dan kom je toch al gauw uit op de basis-opbaarplank met rechte houten rand. Ook wel eens heel oneerbiedig de opbaarbak of dienblad genoemd.
Nu hoeft dat niet meer. Als je kiest voor een rouwdoekbaar dan kies je voor een onzichtbare baar - een opbaarplank zonder randen die verwerkt is in de dubbele bodem van de wade.
Voordelen van de rouwdoekbaar:
- je ziet geen houten opbaarplank van out of riet
- je bespaart kosten voor opbaarplank of opbaarmand
- je ziet minder contouren van de overledene
- Het vouwproces is nog gemakkelijker
- Er is meer ruimte voor bloemen op de wade
- Het geeft optisch een zwefend effect
- Gemakkelijke draaghengsels die eenvoudig weg werken door ....
- Geschikt tot ... kg
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Maar hoe doe je dat nou met koelen bij thuisopbaringen? Hoe combineer je dit als je start met een bedopbaring? Leg je de koeling onder of in de wade? Hoe voorkom je vocht van smeltwater in de wade? Zijn alle vouwtechnieken nog mogelijk?
Dit en nog veel meer leer je in De Wadetraining. En wist je dat deze training tijdelijk verlaagd is naar slechts € 149,00 en ook nog eens geaccrediteerd is met 21 PE punten.
Wil jij je onderscheiden met wadeopbaringen? Deze training maakt je professionele adviseur en begeleider bij wadeopbaringen.