Boek de Rohde Loper is genieten


Het boek van Lot Rohde, lees je in 1 x uit. Op en top herkenning voor iedere uitvaartondernemer.

Gemakkelijk leesbaar en met smaak geschreven.

Met enthousiasme heb ik het boek De Rohde Loper gelezen. Er zijn weinig boeken die zo goed weergeven wat een uitvaartverzorger meemaakt. Lot beschrijft haar eigen ervaringen en daarmee het uitvaartvak met een lach en een traan. Het boek is gemakkelijk leesbaar en met smaak geschreven.

Geen borstklopperij maar pure verhalen

Bij het lezen van de eerste bladzijden dacht ik: “Oh nee, he, weer een die zichzelf zo geweldig vindt in het uitvaartvak.” Maar als je verder leest, bewijst Lot het tegendeel. Geen borstklopperij maar pure verhalen doorspekt met de juiste emotie. Ze heeft haar ervaringen geschreven op een zeer prettige toon. Niet aanmatigend, niet arrogant en zeker niet belerend. Integendeel, de verhalen zitten vol erkennig en herkenning van ons o, zo mooie uitvaartvak.

Voor consument en voor uitvaartprofessionals

Naast deze gretig leesbare verhalen slaat Rohde meermalen de spijker op zijn kop, bijvoorbeeld in het hoofdstuk Doorgeslagen protocollen. In het boek staan ook feiten en fabels: een hoofdstuk duidelijk gericht op de consument en niet op de uitvaartprofessional. Maar als je dit hoofdstuk overslaat, eet je het boek zowat op als een gretige lezer, zo smaakvol is het geschreven. Ik zeg: kopen dit boek en geef het niet alleen aan jezelf cadeau maar ook aan iedereen in je omgeving. Dan weten ze meteen wat jij ook meemaakt. Je kunt het boek rechtstreeks bestellen bij Lot Rohde.

Reactie plaatsen