Nu jij hier niet meer bent, mag niet ontbreken

04 januari 2024

Nu jij hier met meer bent. Dit troostboek is een must voor alle uitvaartondernemers en uitvaartverzorgers.

Dit ontbreekt nog in jouw assortiment rouwboeken.

Het is een must voor iedere uitvaartverzorger. Troostboeken aanbieden aan de nabestaanden in rouw. Vooral als er kinderen zijn in de naaste familie mag een relevant troostboek niet ontbreken. Het is bewezen dat dit helpt bij de rouwverwerking. Er zijn vele boeken op de markt voor kinderen van verschillende leeftijden. Boeken die helpen bij rouw en rouwverwerking. Troostboeken, rouwboeken, voorleesboeken, doe-boeken. Teveel om op te noemen. Maar wat er tot voor kort nog niet was, is een troostboek met een christelijke achtergrond. Heel begrijpelijk, want deze boeken zijn niet zo breed verkoopbaar. En toch gaat de voorkeur van ouders die hun kinderen christelijk opvoeden naar een christelijk troostboek. Logisch toch?

Jij komt toch ook wel eens bij christelijke families?

Als uitvaartverzorger weet je van tevoren niet bij wie je in huis komt. Je weet van tevoren niet of de familie wel of niet christelijk is. Dus kom je als uitvaartprofessional ook bij christelijke families binnen. Waarom hebben we hiervoor dan geen boeken in de aanbieding? Het boekje nu jij er niet meer bent is hiervoor DE oplossing. En voor het geld hoef je het niet te laten, het kost slechts € 7,50 per stuk.

Het boek is gemakkelijk en prettig te lezen.

De redactie van uitvaartkrachten heeft het boek zelf gelezen. We zijn positief verbaasd. Waarom was dit boek er niet eerder? Het is echt goed opgezet.

  • De indeling is opgezet vanaf het moment dat iemand is doodgegaan tot de periode na de uitvaart;
  • Alles wat een kind meemaakt voor, tijdens en na de uitvaart is gemakkelijk leesbaar verwoord;
  • De teksten worden afgewisseld met duidelijke en aansprekende zwart-wit tekeningen, die uitnodigen om in te kleuren;
  • Er zijn pagina’s en speciale kaders waar het kind zelf iets kan opschrijven. Hier is goed over nagedacht, want schrijven helpt bij de rouwverwerking;
  • Bij de teksten staan ook quotes van kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Het kind leest in zijn eigen taal wat een ander kind voelt en vindt. Dit geeft herkenning en erkenning van de eigen gevoelens en gedachten.

Kortom, een alle ingrediënten voor kinderboek voor rouwverwerking zijn aanwezig.

Voor welke kinderen is het boek geschikt?

Het boek is heel geschikt voor kinderen die christelijk worden opgevoed. Kinderen tussen de 3 en de 14 jaar. Voor hele kleine kinderen is het boek een fijn voorleesboek, voor iets grotere kinderen een voorleesboek en kleur- en tekenboek ineen en voor de oudere kinderen een lees- en dagboek.

Wat krijg je voor maar € 7,50

Voor dit geld krijg je veel. Het boek is 40 pagina’s en ziet er uit als een luxe schrift. Anders dan een dik boek met een harde kaft, nodigt dit boek uit om meteen doorheen te bladeren. Het boek druipt niet van kerkelijke teksten. Het christelijk geloof wordt alleen daar benoemd waar het ook echt functioneel is. Wat ons opvalt is dat het boek vooral een heel fijn en vooral laagdrempelig boekje is. Een must voor iedere uitvaartondernemer.

Meer info? Lees ook dit artikel of kijk onderstaande video.

Boek bestellen?

Dit kan rechtstreeks bij de auteur: Boek bestellen


Reactie plaatsen